Za skupno catering ponudbo Vipavska cula je vsak od sedmih chefov ustvaril poseben grižljaj, lahko ga imenujete fingerfood, če vam je ljubše. Kot pozdrav iz cule in kot poklon lokalnim sestavinam. Vsak od chefov je izbral svojo osnovno sestavino in ustvaril izviren recept jedi, ki se bo med letom prilagajala sezonam in bo zato vsakokrat za odtenek ali malce bolj drugačna.
LOKALNO IZROČILO
Sodobna interpretacija tradicionalnih jedi
Kulinarično izročilo Vipavske doline imamo domačini v krvi. Mojstri kulinarike ga s svojimi kreacijami plemenitijo, skrbijo za njegovo prepoznavnost in tako ohranjajo za prihodnje rodove. “Z vrta na krožnik” in “tako je kuhala moja nona” sta v njihovih kuhinjah najbolj samoumevni vodili. Jedi, ki jih 7 chefov prispeva v skupno Vipavsko culo, so odraz te sodobne in hkrati prastare kulinarične filozofije. In so vznemirljiv dokaz, je ta navdih neizčrpen …
IZVEDBA PO MERI
Catering za vsako priložnost
Vipavska cula lahko sprejme kakršenkoli izziv. Z bogatimi izkušnjami in izurjenimi ekipami sedmih gostincev lahko podpre vsako zamisel o vašem dogodku. Z edinstvenimi okusi in profesionalnostjo ustvari ekskluzivno in nepozabno gastronomsko doživetje.