Na edinstveni lokaciji ob izvirski vodi v Vipavi s svojimi kreacijami iz lokalnih sestavin gosta popelje na sprehod po okusih Vipavske doline.
Gostilna Podfarovž najprej očara z neponovljivo scenografijo enega od izvirov reke Vipave, kjer v tolmunu lahko opazujemo postrvi. Enako svežino in pristnost ponudijo tudi na krožnikih. Postrv je njihova kraljica. Z občutkom za tradicijo ter s pravo mero sodobnosti iz lokalnih, vselej sezonskih sestavin v gostilni ustvarjajo jedi, ki navdušijo s pristnostjo okusov in skladnostjo z naravnim okoljem.
Chef Denis Ibrišimović živi za svojo gostilno. Z ambiciozno vizijo in predano ekipo jo je popeljal med najboljše gostilne v regiji in Sloveniji. Pri ustvarjanju krožnikov daje prednost značilnim okusom Vipavske doline, a si vselej dovoli tudi malce drznosti. Z mislijo na gosta, ki mu želi tudi z najmanjšo podrobnostjo pokazati, da je v Gostilni Podfarovž resnično dobrodošel.
POZDRAV IZ CULE
Postrv
V slogu svoje hiše kulinarike je chef Denis Ibrišimović med pozdravne grižljaje iz Vipavske cule prispeval marinirano postrv v soli ter sladkorju z marinirano rdečo peso ter okisano rdečo peso s hrenovo majonezo.